Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:37
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sport: Barça vill sälja Raphinha

Sillybloggen

Raphinha har inte rosat marknaden i Barcelona sedan han anslöt till katalanerna för drygt 700 miljoner kronor. Den tekniske ytterforwarden har förvisso fått gott om speltid, men inte levt upp till de högt ställda förväntningarna.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att en försäljning kan ske inom kort.

Sport hävdar nämligen att Barça är redo att lyssna på eventuella bud på 27-åringen i januari. Tvärtemot klubbens planer vill inte Raphinha själv lämna, skriver tidningen.

Vidare lyfter Sport fram två möjliga exitalternativ för brassen. Dels har Manchester United frågat om en bytesaffär med Jadon Sancho, dels är klubbar från Saudiarabien intresserade av ett rakt köp. Kontakt med Barcelona ska redan vara tagen i båda fallen.

Det återstår att se hur nämnda alternativ utvecklar sig närmaste veckorna. En sak är dock säker: Barça kommer inte att släppa 27-åringen till något reapris. Sport spekulerar i en ambitiös prislapp på 100 miljoner euro (drygt 1,1 miljarder kronor).

Annons

Raphinha har svarat för tolv mål samt 18 assist på 66 matcher i Barça-tröjan. Han har kontrakt till 2027.

Publicerad 2023-12-19 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto