Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United inleder förhandlingar om Guirassy

Sillybloggen

Succéstrikern Serhou Guirassy öser in mål för sitt Stuttgart. I höst har det blivit 18 fullträffar på 15 matcher, vilket väckt intresse bland flera europeiska storklubbar.

Framför allt eftersom 27-åringen har en relativt låg utköpsklausul. 17,5 miljoner euro (knappt 200 miljoner kronor) kan ses som “kaffepengar” för många klubbar i dag.

Och kanske börjar en flytt till Premier League närma sig nu.

Transferjournalisten Ekrem Konur hävdar nämligen att Manchester United kommer att inleda förhandlingar med Stuttgart om Guirassy inom kort, med mål att värva forwarden i januari.

Brittiska medierapporter har gjort gällande att chefstränare Erik ten Hag vill göra sig av med Anthony Martial efter årsskiftet och värva en ny toppstriker som kan konkurrera med Rasmus Højlund. Det återstår att se ifall United har ekonomin på plats för att ro en värvning av Stuttgart-succén i hand. Troligtvis kommer man behöva gå skilda vägar med Martial först.

Annons

Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Milan, Arsenal, Tottenham och Newcastle är exempel på andra klubbar som har uppgetts vara intresserade av Guirassy.

Stuttgart värvade Guirassy från Rennes i somras. Hans kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-12-19 08:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto