Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Berget förlänger med Sarpsborg

Sillybloggen

Tidigare Malmö FF-profilen Jo Inge Berget, 33, skrev i somras på för Sarpsborg – efter ett halvår som klubblös. Under hösten stod han för tre mål och en assist på sju matcher, och nu står det klart att norrmannen har skrivit på ett nytt kontrakt med den norska klubben.

Det nya avtalet mellan parterna gäller över säsongen 2025.

– Det var tänkt som en kortare tur i Sarpsborg, men jag blev oerhört väl mottagen av spelare, tränare, de som lagar mat, alla på kontoret – faktiskt alla i Sarpsborg 08. Det betyder mycket. Vi gör annat än att skjuta på mål på Stadion, Sarpsborg 08 är en klubb där alla vill varandra väl. Det finns därmed klubbar som är extra coola att få något gjort med. Det triggar mig, säger Berget på klubbens hemsida och fortsätter:

– Det är väldigt spännande med Sarpsborg. Vi har en bit kvar för att få fäste där uppe, men jag skulle väldigt gärna vilja bidra till det. Jag tror att vi kan göra det och jag tror att potentialen finns där. Alla kan se vår toppnivå, men det gäller att vi får ihop det under en lång tid.

Annons

Berget spelade i MFF mellan 2015 och 2018, samt mellan 2019 och 2023.

Publicerad 2023-12-21 09:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto