Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:46
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Barça och Real Madrid visar intresse för Greenwood

Sillybloggen

Mason Greenwood gör succé i Getafe.

Samstämmiga uppgifter i brittiska media gör dock gällande att Manchester United fortfarande inte har några planer på att ta tillbaka sin tidigare guldklimp. Bakgrund är att ytterforwarden länge var anklagad för försök till våldtäkt samt våld i nära relation, innan anmälan drogs tillbaka.

I stället vill den engelska jätten dumpa 22-åringen i sommar. Med andra ord: gänget på Old Trafford är öppna för en försäljning.

Talksport påstår att både Barcelona och Real Madrid finns med bland de klubbar som är intresserade av att slå till. Nyligen bekräftade klubbpresident Ángel Torres att Getafe också är med i dragkampen.

Annons

– Vi planerar inte bara för att Greenwood ska stanna här ytterligare ett år, utan vi vill också köpa loss honom, sa Torres då.

Atlético Madrid, Valencia och Real Sociedad har också kopplats ihop med 22-åringen. Dessutom har det förekommit uppgifter att italienska klubbar, så som Lazio exempelvis, håller koll på situationen.

Greenwood har gjort fem mål och fyra assist på 15 matcher i Getafe-tröjan. Han har kontrakt med Manchester United till 2025.

Publicerad 2023-12-22 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto