Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sirius och Gais vill värva Ibrahim

Sillybloggen

I början av 2023 sålde Gais ytterbacken Harun Ibrahim till Molde för en påstådd summa av drygt tre miljoner kronor.

Speltiden var inledningsvis skral i den norska toppklubben vilket gjorde att 20-åringen lånades ut till IK Sirius i höstas. I den blåsvarta tröjan blev det sedermera sex allsvenska inhopp.

Låneavtalet med Uppsalagänget löper dock ut vid årsskiftet, och grundtanken är då att han ska återvända till Molde. I alla fall tillfälligt.

Göteborgs-Posten hävdar nämligen att Gais vill värva tillbaka Ibrahim inför den allsvenska återkomsten nästa år. En första kontakt med Molde har tagits, enligt uppgifterna.

– Det enda jag kan säga är att det är en skicklig fotbollsspelare som behöver speltid för att komma vidare i sin utveckling, säger teknisk direktör Magnus Sköldmark till tidningen.

Annons

GP skriver vidare att även Sirius visar intresse för Ibrahim och enligt tidningen har Uppsalaklubben valt att utnyttja den köpoption som finns inskriven i låneavtalet med Molde. Det återstår dock att se ifall alla parter kommer överens om en framtid i blåsvart.

20-åringen har kontrakt med Molde över 2026.

Publicerad 2023-12-28 17:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto