Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Atlético Madrid vill värva Greenwood - kontakt tagen

Sillybloggen

Mason Greenwood gör succé i Getafe.

Samstämmiga uppgifter i brittisk media gör dock gällande att Manchester United fortfarande inte har några planer på att ta tillbaka sin tidigare guldklimp. Bakgrund är att ytterforwarden länge var anklagad för försök till våldtäkt samt våld i nära relation, innan anmälan drogs tillbaka.

Den engelska storklubben vill dumpa 22-åringen och det saknas inte intressenter. Getafe har tidigare bekräftat sitt intresse att knyta till sig Greenwood permanent, och förra veckan rapporterade brittiska Talksport att Real Madrid och Barcelona finns med bland de klubbar som är intresserade av att värva honom.

Nu har ytterligare en klubb gett sig in i jakten.

Annons

Under lördagen rapporterar spanska Estadio Deportivo att Atlético Madrid vill värva Greenwood, och att en första kontakt redan har tagit mellan spelarens representanter och Atléticos sportchef Andrea Berta. Det framgår dock inte hur avancerade kontakterna är.

Samtidigt rapporterar tidningen att Atlético kan ha fått ett övertag i jakten då Barcelonas intresse för Greenwood svalnat. Den katalanska jätten ska i stället ha fokus på att värva Palmeiras brasilianska underbarn Estevão Willian.

Greenwood har noterats för tre mål och fyra assist på 14 La Liga-framträdanden för Getafe.

Publicerad 2023-12-30 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto