Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: West Ham utmanar Manchester United och Milan om Guirassy

Sillybloggen

Sehrou Guirassy har stått för en sällan skådad succé för Stuttgart i Bundesliga. Efter att ha anslutit från Ligue 1-klubben Stade Rennais i somras har guineanen redan noterats för 17 mål – på 14 Bundesliga-matcher.

27-åringens prestationer har inte undgått Europas storklubbar. Manchester United och AC Milan har redan uppgetts vara intresserade av att värva honom i januari.

Ytterligare en detalj som gör Guirassy attraktiv på marknaden är att han har en utköpsklausul på 17 miljoner euro (omkring 190 miljoner) inskriven i sitt kontrakt.

Nu har en ny klubb gett sig in i jakten på 27-åringen och hoppas kunna snuva United och Milan på hans underskrift. Nämligen West Ham.

Brittiska Football Insider uppger att West Ham är på jakt honom då klubben behöver en pålitlig målskytt efter att Michail Antonio åkt på en tung knäskada. Londonklubbens tränare David Moyes ska enligt uppgifterna vara mycket pådrivande för att få igenom övergången.

Annons

Januarifönstret får helt enkelt utvisa om Guirassy flyttar till Manchester, London, Milan eller stannar i Tyskland.

Publicerad 2023-12-30 11:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto