Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ackermann och Peltola inte aktuella för Djurgården – har identifierat ytter

Sillybloggen

Djurgårdens IF har hittills värvat Albin Ekdal, Samuel Leach Holm, Malkolm Nilsson Säfqvist och Miro Tenho.

Trots att det är två mittfältare som har hämtats in har det samtidigt ryktats om att tidigare HJK Helsingfors-spelaren Matti Peltola, 21, och IF Brommapojkarnas mittfältare Kevin Ackermann, 22, är aktuell för blåränderna.

Det slår nu Fotbolldirekt ner på.

Enligt FD prioriterar inte Djurgården värvningarna av Peltola och Ackermann längre. Det ska inte vara aktuella överhuvudtaget. I stället jagar klubben en forward och en ytter – och det sistnämnda ska man redan ha identifierat en.

Ingen specifik spelare namnges, men det ska röra sig om en ytter i den danska högstaligan. Peter Kisfaludy, sportkoordinator U till A i Djurgården, ska ha sett flera matcher där yttern ska ha spelat. Det återstår därmed att se om blåränderna agerar på det beryktade intresset.

Annons

Ackermann har kontrakt med Brommapojkarna till och med 31 december 2024, och Peltola, som blev Bosmanspelare vid årsskiftet, ska även ha intresse från Serie A och Ligue 1.

Publicerad 2024-01-01 20:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto