Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Daily Mail: United förlänger med Wan-Bissaka

Sillybloggen

Nyligen rapporterade Daily Mail att Manchester United har tagit beslut om att aktivera en förlängningsoption i Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt, vilket kommer binda honom till Old Trafford fram till och med sommaren 2025.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en spelare får förlängt avtal.

Högerbacken Aaron Wan-Bissaka har nämligen en liknande klausul i sitt kontrakt, som löper ut i sommar. Enligt Daily Mail har United nu aktiverat den optionen. Det betyder att 26-åringen framöver också kommer att ha avtal med storklubben i ytterligare 1,5 år.

Transferjournalisten Fabrizio Romano har samma uppgifter.

Vidare skriver Daily Mail att Uniteds sportsliga ledning inom kort planerar att inleda förhandlingar med Wan-Bissaka om ett nytt långtidskontrakt. Han förväntas då höja sin nuvarande lön på 90 000 pund (knappt 1,8 miljoner kronor) i veckan en aning.

Annons

Wan-Bissaka värvades från Crystal Palace 2019. Sedan dess har den defensivt skicklige backen svarat för två mål samt 13 assist på 175 matcher i United-tröjan.

Publicerad 2024-01-03 20:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto