Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Saudiska klubbar jagar Varane

Sillybloggen

Enligt The Athletic går Raphaël Varanes kontrakt med Manchester United ut i sommar och därmed har han sedan årsskiftet tillåtelse att prata med andra klubbar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att parterna kan gå skilda vägar redan i januari.

Fussball News hävdar att två, icke namngivna, saudiska klubbar visar intresse för Varane. En övergång kan bli aktuell i vinter då 30-åringen har tillåtelse att lämna United om “rätt” bud inkommer, enligt uppgifterna.

Samma sajt skriver att fransmannens prislapp ligger på 30 miljoner euro, ungefär 335 miljoner kronor.

United kan förlänga Varanes kontrakt med ett år via en option som finns inskriven i avtalet. Samstämmiga medierapporter i England gör dock gällande att storklubben inte ämnar att utnyttja den möjligheten på grund av mittbackens höga lön (knappt 170 miljoner kronor om året).

Annons

United tänka sig att förlänga med Varane, men det är i så fall under förutsättningen att han skriver på ett nytt kontrakt med lägre lön.

Varane anslöt från Real Madrid sommaren 2021. Hittills har det blivit 79 framträdanden i United-tröjan.

Publicerad 2024-01-04 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto