Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hellas Verona nära Kurtulus

Sillybloggen

Hammarby IF-backen Edvin Kurtulus, 23, har under de senaste månaderna kopplats ihop med en flytt utomlands. I somras ryktades han främst till österrikiska Sturm Graz, men då blev det i slutändan inte en övergång, och i december skrev Expressen att mittbacken ser ut att säljas i januari, och att Serie A-klubben Bologna är en av klubbarna som kan lägga ett bud.

Sent under fredagen rapporterade den italienske journalisten Gianluca Di Marzio att Hellas Verona är intresserat av Kurtulus, som ersättare till landsmannen Isak Hien, som nyligen lämnade för ligakonkurrenten Atalanta i Serie A.

Under lördagen kommer samtidigt den italienske journalisten Nicolo Schira med nya uppgifter om att Kurtulus är ett steg från att flytta till Verona. Enligt Schira rör det sig om ett lån med en köpoption.

Hellas Verona är just nu på 18:e-plats med 14 poäng efter 19 omgångar i Serie A.

Kurtulus anslöt till Hammarby från Halmstads BK inför säsongen 2022, och har sedan dess gjort 65 framträdanden med Stockholmsklubben.

Annons
Publicerad 2024-01-06 15:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto