Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Dybala ger Chelsea kalla handen

Sillybloggen

Paulo Dybala, 30, är Romas klarast lysande stjärna, men plågas av återkommande skador ända sedan ankomsten sommaren 2022.

På nyårsdagen sägs en viss utköpsklausul ha aktiverats, som innebär att den argentinska stjärnan kan säljas för 13 miljoner euro.

Klausulen är giltig endast för utländska klubbar och på senare tid har det talats om Chelsea, som leds av Dybalas landsman Mauricio Pochettino.

Nu uppger dock Tuttosport att Chelsea fått kalla handen av Dybala, som är fullt fokuserad på att avsluta säsongen med Roma.

De senaste veckorna ska Premier League-klubben ha fått alla sina förfrågningar nekade. Tuttomercatoweb menar att Chelsea kan vänta till sommaren.

Dybala har gjort fem mål och sex assist på 13 ligamatcher den här säsongen. Hans avtal med Roma sträcker sig till sommaren 2025.

Annons

“La Joya” anslöt som en prestigevärvning och har med sina prestationer vunnit fansens kärlek, samtidigt som han själv inte hymlat om att den är ömsesidig.

Så sent som för två veckor sedan uppgav Calciomercato att Dybala är extremt nöjd med sin tid i Roma och betraktar Rom som sitt andra hem efter Cordoba, där han är född. Han ska ha bett sitt entourage prata med Roma om ett förlängt avtal.

Publicerad 2024-01-13 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto