Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: United kommer inleda samtal om Neves

Sillybloggen

Manchester United rapporteras sedan tidigare vara intresserat av Benficas portugisiske mittfältstalang Joao Neves, 19, som uppges ha en utköpsklausul på 120 miljoner euro, motsvarande 1,3 miljarder svenska kronor.

Nu kommer den engelska tidningen Daily Mirror med nya uppgifter om att United kommer att inleda samtal med Benfica tidigt i år om en värvning av Neves i sommar. Om United vill ha spelaren uppges det samtidigt “bara” vara för klubben att betala utköpsklausulen.

Vid en värvning av Neves – utifrån spelarens utköpsklausul – blir det Uniteds dyraste övergång någonsin. I dag är klubbens dyraste värvning Paul Pogba, som kostade över en miljard kronor 2016, då han anslöt från Juventus.

Neves har kontrakt till 2028, och har genom åren gjort 48 matcher med Benfica.

Annons
Publicerad 2024-01-14 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto