Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Nytt Anderlecht-bud på Helander nobbat

Sillybloggen

Anderlecht rapporteras vara intresserat av att plocka in den landslagsmeriterade svenske mittbacken Filip Helander, 30, till vardags i danska Odense BK.

I söndags uppgav transfer-specialisten Fabrizio Romano att Anderlecht försöker värva Helander, och därefter uppgav den danska sajten bold.dk att OB har tackat nej till ett första bud från den belgiska storklubben på motsvarande 1,5 miljoner svenska kronor.

Nu kommer den danska tidningen BT med nya uppgifter om att OB har ratat ytterligare ett bud på motsvarande 2,3 miljoner svenska kronor. Enligt BT vill OB ha runt en miljon euro, motsvarande elva miljoner svenska kronor vid en försäljning.

Helander kom till Odense förra sommaren, och har kontrakt över den här säsongen. Så här långt är han noterad för elva matcher med den danska klubben. Han har även en bakgrund med spel i Rangers, Bologna, Hellas Verona och Malmö FF.

Annons

Tidigare AIK-toppen Björn Wesström är fotbollsdirektör i OB, som är nia i den danska ligan.

Publicerad 2024-01-16 21:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto