Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Al-Nassr vill värva Casemiro - på begäran av Ronaldo

Sillybloggen

Al-Nassr ligger på andra plats i den saudiska högstaligan. Avståndet upp till serieledaren Al-Hilal är sju poäng.

Det är inte bra nog, och förändringar kan komma att ske i truppen inom kort för att öka titelchansen. En sådan: göra sig av med mittfältaren Seko Fofana, 28.

Foot Mercato hävdar att Al-Nassr är redo att släppa ivorianen. Sajten skriver vidare att klubben i stället vill värva Casemiro, 31, från Manchester United – på begäran av ex-lagkamraten Cristiano Ronaldo.

Enligt uppgifterna ska brassen vara intresserad av att fortsätta karriären i Mellanöstern. Problemet är bara att Erik ten Hag ser Casemiro som en viktig del i sitt lagbygge, i alla fall för resten av säsongen. Nye ägaren Sir Jim Ratcliffe är, enligt tidigare rapporter, dock mer öppen för att gå skilda vägar med mittfältaren.

Annons

Mycket behöver alltså ske innan en övergång är aktuell. Först och främst måste Al-Nassr göra sig av med Fofana, exempelvis. På grund av utlänningskvoten är det först därefter som den saudiska klubben kan inleda förhandlingar med Manchester United om och slutföra en övergång av 31-åringen.

Casemiro har ett kontrakt som binder honom till Old Trafford till och med 2026.

Publicerad 2024-01-20 11:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto