Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Andreasson bekräftar - vill värva Zeneli: "Det vet han om"

Sillybloggen

Tidigare IF Elfsborg-stjärnan Arber Zeneli, 28, bröt nyligen sitt kontrakt med turkiska Adana Demirspor, och kan möjligen återvända till allsvenskan inför den kommande säsongen.

Nu berättar Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson att han vill se Zeneli i Elfsborg igen, och att de har träffats, men att det finns vissa saker som behöver redas ut.

– Arber har varit här. Jag har träffat honom i dag (måndag, reds. anm) och vi ser gärna att han kommer hem. Det vet han om. Men det finns en del saker att reda ut utifrån det som hänt i Turkiet, säger Andreasson till GP och fortsätter:

– Det händer inte varje dag att man bryter ett avtal. Det är ett speciellt case. Det är inte så enkelt att man ena dagen bryter ett kontrakt och nästa dag skriver på med en annan klubb. Man behöver säkerställa vissa juridiska saker, både för spelare och klubb.

Annons

Zeneli kom till Elfsborg i unga år, och lämnade klubben för nederländska Heerenveen vintern 2016. Sedan dess har han även tillhört franska Reims, som han lämnade för Adana Demirspor inför den här säsongen.

Publicerad 2024-01-23 09:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto