Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Al-Nassr förbereder bud på Manchester United-duo

Sillybloggen

I slutet av december flög fotbollsdirektör John Murtough till Saudiarabien. Målet: att utforska möjligheterna för Manchester United att sälja spelare till den saudiska högstaligan, SPL, i framtiden.

Och klubbtoppen verkar ha fått napp.

Daily Mail hävdar nämligen att Al-Nassr förbereder två “ambitiösa” bud på Casemiro och Aaron Wan-Bissaka.

Senaste tiden har Manchester United ryktats vara öppet för att göra sig av med flera spelare, exempelvis Casemiro. Den 31-årige brassen är en av klubbens bäst betalda spelare och har kontrakt till 2026.

När det gäller Wan-Bissaka förlängdes hans avtal nyligen över nästa säsong via ett aktiverat optionsår. Det återstår att se hur huvudtränare Erik ten Hag ställer sig till att släppa högerbacken i vinter – om ett bud skulle läggas – då han har fått gott om speltid senaste året.

Annons

Al-Nassr är två i saudiska högstaligan. I laget finns stjärnspelare som Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Sadio Mané och Cristiano Ronaldo.

Den sistnämnde portugisen uppges dessutom ha rekommenderat Al-Nassr att försöka knyta till sig ex-lagkamraten Casemiro i vinter.

Publicerad 2024-01-23 23:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto