Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Barcelona vill värva Greenwood

Sillybloggen

Den skandalomsusade Mason Greenwood har varit utlånad till Getafe från Manchester United sedan september, och Manchester-klubben uppges inte se en framtid med mittfältaren. Nu hävdar The Sun att 22-åringen närmar sig en flytt till Barcelona i sommar.

Tidningen skriver att det ska finnas ett ömsesidigt intresse mellan parterna. Barcelona ska vilja knyta åt sig Greenwood, samtidigt som engelsmannen i sin tur tycker det vore en dröm att spela för den katalanska klubben.

Greenwood stängdes av internt av Manchester United i januari 2022 efter anklagelser om att han bland annat misshandlat sin flickvän, och sedan dess har han inte gjort ett framträdande med klubben. För ungefär ett år sedan kom även uppgifter om att flera av Manchester Uniteds spelare inte vill se honom i truppen, trots att han friades från både våldtäkts- och misshandelsanklagelserna.

Annons

Sejouren i Getafe har blivit lyckad. Han har gjort tre mål och fyra assist på 16 framträdanden, och Getafe ligger på tionde plats i La Liga.

Publicerad 2024-01-23 16:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto