Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Fehervar värvar Stefanelli

Sillybloggen

Tidigare AIK-forwarden Nicolas Stefanelli, 29, återvänder till Europa.

Efter runt ett år i MLS-klubben Inter Miami står det nu klart att den 29-årige argentinaren fortsätter sin karriär i ungerska Fehervar. Därmed återförenas Stefanelli med förre AIK-tränaren Bartosz Grzelak, som numera är chefstränare i Fehervar.

– Det diskuterades redan i somras att jag skulle gå till “Vidi”, men då var det inte möjligt. Nu har allt kommit på plats och jag och min familj har bestämt oss för att det är bäst att jag fortsätter min karriär i Ungern. Jag har jobbat tillsammans med Bartosz Grzelak i AIK i Sverige, och har hållit kontakten sedan dess, säger Stefanelli på den ungerska klubbens hemsida.

Annons

Samtidigt berättar Stefanelli att det var stort för honom att spela ihop med Lionel Messi i Miami.

– Messi är den bästa spelaren och som argentinare var det en särskilt stor ära, det var nästan som en dröm att vara med honom varje dag. Jag har kanske inte riktigt bearbetat det än, men jag är säker på att jag med tiden kommer uppskatta ännu mer att jag har varit hans lagkamrat. Även på vardagarna är han en väldigt bra person, trevlig mot alla, och på planen vet och ser alla vilka mirakel han är kapabel till, säger strikern.

Stefanelli blev noterad för fyra mål på 30 matcher med Inter Miami. Han har genom åren gjort 40 mål och 14 assist på 114 matcher med AIK.

Annons
Publicerad 2024-01-31 22:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto