Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Dif överens med Braunschweig - Finndell lämnar

Sillybloggen

Djurgårdens IF-mittfältaren Hampus Finndell, 23, har under flera transferfönster kopplats ihop med en flytt, och verkar nu lämna Stockholmsklubben i januari.

Tidigare i veckan uppgav Expressen att Djurgården förhandlar med tyska andraligaklubben Eintracht Braunschweig om en övergång för Finndell, och under onsdagen skriver fotbollssajten fotbolldirekt.se att klubbarna har kommit överens om en affär, ett lån med en köpoption.

Finndell rapporteras vidare också ha kommit överens med Braunschweig om de personliga villkoren, och sägs inom kort flyga till Tyskland för medicinska tester. Han väntas sedan presenteras i morgon, torsdag, på tyska deadline day.

Expressen har samtidigt också uppgifter om att Finndell flyger till Tyskland under onsdagskvällen för att träffa Braunschweigs klubbledning. Expressen har också uppgifter om att den potentiella affären handlar om ett lån med en köpoption.

Annons

Finndell har genom åren gjort 111 matcher med Djurgården. Eintracht Braunschweig ligger på 16:e-plats i 2. Bundesliga.

Publicerad 2024-01-31 19:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto