Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:27
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Hammarby på väg att sälja Vural

Sillybloggen

Isak Vural, 17, lämnade i fjol Fenerbahce för Hammarby. Först kom han in på lån och sedan på permanent basis med ett treårskontrakt med Stockholmsklubben.

Nu uppger fotbollssajten fotbolldirekt.se att Hammarby är på väg att sälja Vural. Enligt sajten finns det intresse från flera klubbar, däribland i Bundesliga och i Serie A. Vural och hans representerar uppges även fått tillåtelse av Hammarby att träffa andra klubbar, och sägs i dagsläget befinna sig utomlands för någon form av möte.

Enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano är Serie A-klubben Frosinone en klubb som har öppnat samtal gällande en värvning av Vural. Diskussioner uppges pågår, och det sägs röra sig om ett konkret intresse. Vural rapporteras samtidigt också känna sig redo för Italien.

Annons

Vural stod i fjol för tre mål på 19 matcher med Hammarby TFF i ettan. Frosinone är i dagsläget på 13:e-plats i den italienska högstaligan.

Publicerad 2024-01-31 21:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto