Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Real Madrid hoppas på Modric-bud

Sillybloggen

Luka Modric har fått en allt mindre roll i Carlo Ancelottis Real Madrid. Detta trots att han under sommaren nobbade intresse från Saudiarabien – för att i stället förlänga med det spanska huvudstadslaget.

Nu uppger dock spanska Cadena Ser att Real Madrid hoppas få ett bud på kroaten, som har hunnit bli 38 år gammal, innan januarifönstret stänger.

Det sägs bero på att det ses som den enda vägen för Real Madrid att få in någon form av transfersumma för Modric. Detta eftersom Modric inte kommer att erbjudas något nytt kontrakt, när hans nuvarande avtal löper ut, enligt Cadena Ser.

Uppgifterna gör gällande att Modric nobbade Saudiarabien under sommaren då han ansåg att han hade något kvar att ge i Real Madrid-tröjan. Detta trots att han visste om att han skulle få reducerad speltid.

Nu sägs dock Modric intresse för en flytt till Saudiarabien vara ännu svalare på grund av den kritik som kommit från de spelare som flyttade dit under sommaren.

Annons
Publicerad 2024-01-31 12:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto