Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Skandinaviskt intresse för Abraham och Irandust

Sillybloggen

Paulos Abraham och Daleho Irandust har fått besked från FC Groningen att de är oönskade i den nederländska klubben. Det berättade klubbens generaldirektör Wouter Gudde öppet i en intervju med RTV Noord.

– Vi hade ett möte med spelarna och deras agenter i november. Under de samtalen fick Daleho Irandust, Paulos Abraham, Nordin Musampa och Liam van Gelderen berättat för sig att deras framtider finns på annat håll. De behöver inte längre infinna sig till förstalaget efter vinteruppehållet och de kan söka sig vidare till andra klubbar, sa Gudde. 

Tidigare i höstas har IFK Göteborg uppgetts ha visat intresse för Paulos Abraham och Irandust ska ha haft intresse från Djurgården och Sarpsborg.

Under torsdagen stänger de flesta alternativen att flytta i Europa, men vissa fönster har fortsatt öppet – däribland de svenska och norska fönsterna som båda precis har öppnat.

Annons

Där kan duon nu hamna.

På deadline day rapporterar Stephen Bleeker på RTV Noord att både Abraham och Irandust fortsatt har intresse från Skandinavien. Uppgifterna gör dock inte gällande vilka klubbar som är intresserade.

Därmed återstår det att se ifall duon spelar fotboll i allsvenskan eller eliteserien när ligorna drar igång i vår.

Publicerad 2024-02-01 22:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto