Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Insigne och James Rodriguez kopplas till Besiktas

Sillybloggen

Både James Rodriguez och Lorenzo Insigne börjar bli till åren. Insigne gick för två år sedan till Toronto i Kanada, men uppgifter om att han inte trivs i Nordamerika har florerat. James Rodriguez återvände för ett halvår sedan till Sydamerika, då han skrev på för brasilianska São Paulo.

Nu kommer häpnadsväckande rykten från italienska Tuttomercato. Sajten uppger att de förre storstjärnorna kopplas ihop med turkiska Besiktas. Men Insigne sägs vara betydligt närmre en flytt till Turkiet, då han som tidigare nämnt inte trivs i Kanada och kan vända tillbaka till Europa.

En James-övergång är inte lika sannolik, då São Paulo inte vill sälja colombianen.

Lorenzo Insigne skördade stora framgångar i Napoli, där han spelade mellan 2010 och 2022. 122 mål och 95 assist på 434 matcher blev hans facit.

James Rodriguez har däremot haft en brokigare karriär efter VM-succén 2014. Men klubbar som Bayern München, Real Madrid och Everton har han nått framgångar med. Han flyttade 2021 till Al Rayyan i Qatar, och efter en misslyckad sejour gick han till Olympiakos. Där bröt han kontraktet i förtid efter 23 matcher och återvände till Sydamerika.

Annons
Publicerad 2024-02-06 14:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto