Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sirius tipsat om Joel Voelkerling Persson: "Pratat om honom"

Sillybloggen

I Sirius spelar sedan tidigare backen Jakob Voelkerling Persson, 23. Han har tipsat Uppsalaklubbens ledning om sin yngre bror, forwarden Joel Voelkerling Persson, rapporterar UNT. 21-årige Joel Voelkerling Persson är för närvarande utlånad från Lecce till Vitesse i Eredivisie, men för ungefär en vecka sedan uppgav transferjournalisten Gianluca Di Marzio att Serie A-klubben bryter avtalet.

Jonathan Ederström är chef för herrlaget i Sirius. Han medger att han har koll på U21-landslagsmannen.

– Jakob kom och sa det här för några veckor sedan. Joel är en spelare som jag tror de flesta svenska klubbarna borde ha koll på. Det är givet eftersom han är U21-landslagsman och har gjort minuter i Serie A. Det var ett intressant tips från hans sida, mycket mer än så har jag inte att säga, säger Ederström till UNT.

Bossen ville inte spekulera i om att Serie A-forwarden kan komma att bli en förstärkning eller inte.

– Jag har ju ofta en dialog med agenten och sedan kan det vara så att en agent har flera spelare. Vi har pratat om honom förut precis som man gör med många duktiga svenska lovande spelare så det fanns någon form av dialog redan tidigare sen får vi se vad som händer framöver, svarar Ederström på frågan om det finns någon kontakt med Joel Voelkerling Persson.

Annons

Joel Voelkerling Persson har gjort nio framträdanden för Vitesse den här säsongen. Förra säsongen gjorde han nio framträdanden i Serie A.

Publicerad 2024-02-10 20:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto