Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

8:45
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ryktet: Tottenham intresserat av Djukanovic

Sillybloggen

Under januarifönstret nobbade Bajen ett bud från Lazio på Viktor Djukanovic. Nu uppger Fotbolldirekt att en annan storklubb har gett sig in i kampen om 20-åringen: nämligen Tottenham, som nyligen värvade Lucas Bergvall från Djurgården.

Sajten uppger att Tottenhams tekniske direktör Johan Lange har följt den offensive pjäsen hela hösten. Hammarby vill enligt uppgifterna få ut mellan 150 och 200 miljoner för Djukanovic vid en eventuell försäljning i sommar.

I Fotbollskanalens deadline day-sändning bekräftade Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg att Djukanovic stannar, åtminstone till sommaren. Han berättade även då att Lazio visat konkret intresse, men att budet inte var tillräckligt högt.

Djukanovic har även ryktats till bland annat PSV Eindhoven, LA Galaxy och Lorient.

Annons
Publicerad 2024-02-12 14:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto