Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Tottenham kommer försöka värva Gallagher

Sillybloggen

I sommar har mittfältsstjärnan Conor Gallagher, 24, bara ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea. Trots att samtal om en förlängning har förts är parterna inte nära en överenskommelse, hävdar The Telegraph.

Det kan öppna upp för en flytt till en Premier League-rival.

Enligt samma tidning kommer Tottenham försöka värva Gallagher i sommar, förutsatt att han fortsatt inte har förlängt sitt kontrakt då. Chelseas situation beskrivs som en “mardröm” då spelarens transfervärde fortsätter sjunka i takt med att han närmar sig avtalets slut, samtidigt som hans beräknade framtida lön ökar.

Gallagher gör nämligen en stark säsong. Hittills är mittfältaren noterad för tre mål samt sex assist på 32 matcher i Chelsea-tröjan, och han har genomgående varit en av lagets bästa spelare den här säsongen.

Skulle ingen lösning nås kan Chelsea känna sig “tvunget” att sälja nyckelspelaren i sommar för att inte riskera att tappa honom gratis 2025.

Annons

Gallagher har elva landskamper för England på meritlistan.

Publicerad 2024-02-13 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto