Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bild: Newcastle intresserat av Nagelsmann

Sillybloggen

Alexander Isak kan få en ny tränare i Newcastle.

Bild-journalisten Christian Falk hävdar nämligen att Julian Nagelsmann, 36, som just nu är förbundskapten för Tysklands landslag, finns på Newcastles radar. Det kommer i så fall handla om en övergång i sommar.

Newcastle är inte första klubben som lägger ögonen på Nagelsmann. I veckan har både Bayern München, som nyligen sparkat Thomas Tuchel, och Manchester United, där Erik ten Hag hänger löst, rapporterats visa intresse för tysken.

Samtidigt har “Die Mannschaft” gått tungt på senaste, och den ex-tyska landslagsmannen och nuvarande Sky-experten Dimitar “Didi” Hamann har siat om Nagelsmanns avgång från Tysklands landslag.

Annons

– Om matcherna mot Frankrike och Nederländerna i mars går fel kommer Nagelsmann inte vara förbundskapten under EM, sa Hamann enligt Sky Sports i slutet av 2023.

Newcastles nuvarande tränare Eddie Howe har basat över klubben sedan hösten 2021, och i augusti 2022 skrev han på ett flerårskontrakt med klubben. Innan det hade han kontrakt till 2024. Så huruvida Julian Nagelsmann tar över “The Magpipes” i sommar återstår att se.

Publicerad 2024-02-28 15:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto