Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

AS: Gülers framtid i Real Madrid osäker

Sillybloggen

I somras betalade Real Madrid runt 240 miljoner kronor för att köpa loss löftet Arda Güler, 19, från Fenerbahçe. Den offensive mittfältaren anslöt som ett underbarn med stora förväntningar på sina axlar.

Men hittills har ingenting gått som planerat i “Los Blancos”.

Güler har dels dragits med en hel del skadeproblem, dels inte fått chansen att visa upp sig av huvudtränare Carlo Ancelotti. Och nu kommer uppgifter som gör gällande att hans framtid i La Liga-jätten redan är osäker.

AS hävdar nämligen att 19-åringen själv är oförstående till att han inte får fler chanser i Real Madrid-tröjan. Både spelaren och hans agent uppges vara “frustrerade” över situationen samt den uteblivna speltiden.

Güler är bara noterad för 92 minuters speltid den här säsongen.

Men missnöjet går i båda riktningarna. AS uppger vidare att det inom Real Madrid finns frågetecken kring Gülers attityd. Turken ska exempelvis öppet ha visat sitt missnöje på bänken efter att inte ha blivit inbytt i en La Liga-match. Hans ovilja att bli utlånad ska inte heller ha fallit ledningen helt i smaken.

Annons

Det återstår att se om parterna kan lösa situationen. Güler har kontrakt till 2029.

Publicerad 2024-02-29 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto