Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sport: Barça vill sälja stjärnduo

Sillybloggen

Barcelona har ekonomiska problem och behöver få in pengar före den 30 juni i år, då nuvarande räkenskapsår tar slut. Nu kommer uppgifter som gör gällande att den katalanska jätten är redo att “offra” två prestigeförvärv.

Sport hävdar nämligen att Barça prioriterar att sälja ytterforwarden Raphinha, 27, och försvararen Jules Koundé, 25. Enligt tidningen vill ingen av spelarna lämna för tillfället men klubben kommer att lyssna på alla eventuella bud som inkommer.

Raphinha anslöt för knappt två år sedan från Leeds för drygt 700 miljoner men har inte blivit succén alla räknade med. Detsamma gäller Koundé, som anslöt under samma fönster fast från Sevilla för 520 miljoner.

Manchester United, Liverpool och Chelsea påstås ha Koundé på sin radar medan det finns saudiskt intresse för Raphinha. I nuläget är det inte av konkret natur.

Annons

Vidare skriver Sport att alla spelare i Barças trupp är till salu. Det gäller även stjärnorna Ronald Araújo och Frenkie de Jong. Där kräver katalanerna dock 80 miljoner euro respektive 100 miljoner euro för att sälja.

Det återstår att se vilka spelare som i slutändan lämnar Barcelona. Men räkna med att det kommer hända grejer i klubben i sommar.

Publicerad 2024-03-03 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto