Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

ESPN: Frank och Southgate aktuella för Manchester United

Sillybloggen

Erik ten Hag är pressad och sitter inte säkert som huvudtränare på Old Trafford. Nu kommer uppgifter som gör gällande att Manchester Uniteds ledning har plockat fram tre möjliga ersättare, om nederländaren får lämna i sommar.

ESPN hävdar att det handlar om Roberto De Zerbi (Brighton), Thomas Frank (Brentford) och Gareth Southgate (Englands förbundskapten). Det framgår även att flera tränare än den nämnda trion troligtvis är av intresse för den engelska jätten.

När de gäller De Zerbi har hans namn figurerat kring Manchester United tidigare, och det är inte konstigt med anledning av hans hyllade arbete i Brighton. Frank har i sin tur etablerat Brentford som ett stabilt lag i Premier League och ofta aspirerar på platserna på övre halvan av tabellen.

Dansken är dock ett något oväntat alternativ som bollas upp, då han inte är en etablerad topptränare i världsfotbollen. Samma sak gäller med Southgate som emellanåt har varit kritiserad för sitt arbete med det engelska herrlandslaget.

Annons

Vidare skriver ESPN att inget beslut om ten Hags vara eller icke vara i United är fattat i nuläget.

Manchester United är sexa i Premier League. ten Hag har ett år kvar på sitt kontrakt i sommar.

Publicerad 2024-03-06 17:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto