Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Saudiska klubbar vill ha Sergio Ramos

Sillybloggen

I slutet av förra sommaren återvände Sergio Ramos till Sevilla efter 16 år i Real Madrid. Innan det blev klart med en återkomst ryktades han till klubbar i både MLS och Saudiarabien, men spanjoren valde till slut sitt hjärtas klubb.

– Jag ville till Sevilla hela tiden. Det var därför jag inte gick till Saudiarabien eller MLS och väntade in Sevilla till den 93:e minuten, sa han till klubbens hemsida då.

Men nu kan 37-åringen komma att gå till en klubb i Saudiarabien i alla fall. Mundo Deportivo hävdar nämligen att flera saudiska klubbar visar intresse för mittbacken. Och oddsen ser bättre ut denna gången.

Ramos kontrakt med klubben går ut i sommar, och Sevilla vill förlänga. Men för första gången på länge ser Sevilla ut att missa spel i Europa, då laget placerar sig på en blygsam 14:e plats i La Liga. Något som kommer påverka klubbens ekonomi, vilket i sin tur gör att de får räkna med att sänka Ramos lön. Och det måste spanjoren i så fall gå med på.

Annons

Al-Ittihad, där Ramos förre klubbkamrat Karim Benzema spelar, rapporteras vara mest intresserat av att sno åt sig Real Madrid-ikonen.

Denna säsongen har Ramos gjort sex mål och en assist på 26 framträdanden med Sevilla.

Publicerad 2024-03-06 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto