Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Milan jagar Güler

Sillybloggen

Underbarnet Arda Güler, 19, har fått sparsamt med speltid den här säsongen. Enligt spanska medier är den offensive mittfältaren missnöjd med sin situation i Real Madrid och ska vara öppen för att lämna klubben i sommar.

Både tillfälligt på lån och på en permanent övergång, om “rätt projekt” skulle dyka upp. Det saknas i alla fall inte intresse för turkens tjänster.

Calciomercato hävdar nämligen att AC Milan kommer försöka hämta in Güler på lån i sommar. Enligt uppgifterna hoppas den italienska jätten att den goda relationen med “Los Blancos” efter Brahim Diaz-lånet ska vara till deras fördel.

Serie A-klubben hoppas kunna inkludera en köpoption i avtalet för att ha möjlighet att knyta till sig löftet permanent framöver.

Real Madrid ska i sin tur vara öppen för en låneaffär med de rödsvarta. 19-åringen tros nämligen få ännu svårare att slå sig in i laget nästa år, då offensiva spelare som Endrick och eventuellt Kylian Mbappé kommer ansluta.

Annons

Güler har kontrakt till 2029.

Publicerad 2024-03-12 07:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto