Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Norsk media: AIK betalar runt fem miljoner kronor för Edh

Sillybloggen

Expressen uppgav under onsdagen att AIK är nära att värva Lilleströms Eskil Edh, 21 och därefter bekräftade “Gnagets” sportchef Thomas Berntsen att en ytterbacksförstärkning är på gång. Edh är just ytterback.

– Jag har inga kommentarer angående spelare på väg in. Vi pratar med flera spelare. Men Eskil är en norsk spelare som jag har väldigt bra koll på. Han spelar i min gamla klubb och jag har sett honom spela typ 100 gånger. Det är en bra spelare. Men vi är i dialog med fem-sex ytterbackar. Inom kort tid kommer det nog att bli klart med en av de här spelarna. Det är det som jag kan säg, sa Berntsen.

Nu uppger Nettavisen-journalisten Stian André de Wahl vad prislappen verkar landa på. Uppgifterna gör gällande att AIK är nära en överenskommelse med Lilleström om en affär på runt fem miljoner norska kronor, motsvarade 4,9 miljoner svenska kronor. Edhs önskan ska vara att gå till 08-klubben och övergången uppges vara nära förestående.

Annons

Edh sitter på ett kontrakt med Lillestrøm över 2024. Tidigare i år uppgav även BLT att Mjällby AIF är intresserat av Edh.

Publicerad 2024-03-13 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto