Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Officiellt: Landskrona lånar ut Odhiambo och Wendt

Sillybloggen

Superettan-klubben Landskrona Bois ger under tisdagen besked om att Xavier Odhiambo och Rasmus Wendt går på lån till FC Rosengård respektive Eskilsminne IF.

För Wendts del rör det sig om ett lån under våren, medan Odhiambos lån är en del av ett säsongslångt föreningssamarbete, vilket innebär att han även är tillgänglig för Bois.

Bois-chefen Billy Magnusson om utlåningarna:

– Båda spelarna kom in förra sommaren och har varit i verksamheten i nio månader. Situationen, som den har utvecklats, har inneburit begränsat med speltid och efter dialog med både spelare och tränare har vi kommit fram till att utlåning är den bästa lösningen för spelarnas utveckling, säger Magnusson och fortsätter:

– Parallellt med utlåningarna kommer båda spelarna att fortsätta träna med Bois under ett antal förmiddagspass. Som med tidigare utlånade spelare kommer vi följa utvecklingen intensivt och vi hoppas att både Rasmus och Xavier får en positiv utvecklingskurva. Vi önskar båda spelarna stort lycka till i den nya omgivningen.

Annons

Bois ställs på söndag mot Sandviken hemma i premiären i superettan.

Publicerad 2024-03-26 12:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto