Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Officiellt: Östersunds FK värvar Onahi Abraham Ogbu

Sillybloggen

Östersunds FK agerar på deadline day. Superettanklubben meddelar att Onahi Abraham Ogbu, som varit på provspel i Jämtland, kontrakteras över de kommande två åren.

– Det ska bli otroligt kul att nu bli en del av ÖFK. Jag kommer till en klubb där lagkänslan är bland det bästa jag upplevt. Jag ser fram emot att ta klubben tillbaka till allsvenskan, och är beredd att lägga all den kraft jag har för det, och lite till, säger 21-åringen i ett uttalande på hemsidan.

Stefan Lundin, sportchef i Östersunds FK, om vänsterbacken:

– Ogbu har varit i träning med oss under några veckor och gjort ett gott intryck både som person och spelare. Vi får in en bolltrygg ytterback med ett bra passningsspel som ska bli intressant att följa framåt, säger han i ett uttalande på hemsidan.

Annons

Onahi Abraham Ogbu har ett förflutet i svensk fotboll då han år 2022 var på en kort lånesväng i IFK Göteborg. Hans senaste klubbadress var nigerianska TikiTaka FC International.

Publicerad 2024-03-27 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto