Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ankersen lämnar FCK i sommar

Sillybloggen

Peter Ankersen, 33, återvände till FC Köpenhamn hösten 2020 efter en sejour i Genoa. Sedan dess har han varit huvudstadsklubben trogen.

Men i sommar får han se sig om efter en ny klubbadress. Högerbacken får söka sig vidare i samband med att kontraktet löper ut.

– Klubben har beslutat att vi inte ska fortsätta samarbetet efter den här säsongen. Det får jag acceptera, även om jag gärna sett att jag skulle fortsatt i FC Köpenhamn. Det har jag inte gjort någon hemlighet av, säger Ankersen till Tipsbladet.

Han fortsätter:

– Jag tycker ju att jag har massor att bidra med som FCK-spelare, och att jag med min erfarenhet och betydelse för klubben hade kunnat hjälpa laget både på och utanför planen. Det är ingen hemlighet att jag var villig att gå ned i lön för att förlänga kontraktet. Men det har inte FC Köpenhamn önskat.

Annons

Ankersen har gjort totalt 275 tävlingsmatcher för FCK. På dem har han svarat för 13 mål och 42 assist.

Förutom FCK och Genoa har han under sin karriär även representerat klubbar som RB Salzburg, Esbjerg, Rosenborg och Vejle.

Publicerad 2024-03-31 08:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto