Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:37
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Napoli siktar in sig på Kulusevski

Sillybloggen

Dejan Kulusevski är ordinarie i Tottenham och har talat gott om tränaren Ange Postecoglou. Svensken diggade även förre Spurs-tränaren Antonio Conte. Och Conte kanske är på väg tillbaka till fotbollen.

Italienska medier har uppgett att Napoli har den förre Inter- och Chelsea-bossen högt upp på sin lista över kandidater till att ta över efter interimtränaren Francesco Calzona. Och Kulusevski kan bli en bricka i att få Conte.

Enligt Tuttomercatoweb, som hänvisar till Radio Kiss Kiss Napoli, är Napolis klubbpresident Aurelio De Laurentiis redo att göra allt som står i sin makt för att knyta till sig Conte, däribland försöka värva Kulusevski. Uppgifterna gör till och med gällande att de ljusblå är redo att sätta sig vid förhandlingsbordet med Tottenham inom kort.

Tuttomercatoweb hävdar dock att en Kulusevski-värvning skulle bli svårlöst, inte minst eftersom Napoli ofta håller i stålarna. Svensken uppges ha en årslön på runt 5 miljoner euro, lite mer än 55 miljoner kronor, samt att Tottenham värderar 23-åringen till ungefär 60 miljoner euro, nästan 700 miljoner kronor. 

Annons

Den regerande Serie A-mästaren har haft en jobbig och turbulent säsong. Laget återfinns för närvarande på åttonde plats i ligaspelet.

Publicerad 2024-04-02 17:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto