Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:57
Nästa

Avbryt
Försök igen

Tahan besöker FC Köpenhamn - nära flytt

Sillybloggen

Johannes Tahan presenterade sig ordentligt när han svarade för ett av målen när Nordic United till sist föll med 3-4 mot IFK Göteborg i premiären av svenska cupen.

Den nyblivne 16-åringen har sedan imponerat under försäsongen och det har tidigare rapporterats om intresse från klubbar i länder som Nederländerna, Danmark, Italien och Belgien – men nu verkar dragkampen vara över.

Sajten fotbollstransfers.com rapporterar nämligen att Tahan är på plats och besöker FC Köpenhamn under fredagen, där förhandlingar sägs pågå kring en övergång, även om en överenskommelse ännu inte har nåtts.

– Jag kan bekräfta att Johannes är utomlands och besöker en klubb, men jag kan tyvärr inte säga vilken klubb eller liga det rör sig om, säger Nordic Uniteds ordförande Daniel Halef till Fotbolltransfers.com.

Annons

Halef bekräftar även att en affär kan bli aktuell inom den närmaste tiden.

– Det kan mycket väl bli en affär närmaste tiden. Vi får se hur det utvecklar sig. Det finns ett stort intresse för Johannes.

Publicerad 2024-04-05 17:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto