Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United in i kampen om Kafaji

Sillybloggen

Rosa Kafaji ryktas till en rad europeiska storklubbar efter sitt succéartade fjolår i Häcken. Sedan tidigare har det bland annat rapporterats om att både Real Madrid och Juventus följer den svenska landslagsspelaren.

Nu uppger Fotboll Direkt att även Manchester United ”på allvar” finns med i kampen om Kafaji, som assisterade till Fridolina Rolfös mål i EM-kvalpremiären mot England.

– Det kan mycket väl vara så att Manchester United visar någon typ av intresse, Real Madrid har jag hört har visat lite intresse, men inget mer konkret än så. Jag tror även många många fler har ögonen på henne efter vad hon presterat i Champions League och nu i landslaget, säger Christian Lundström, fotbollsansvarig för dam elit i Häcken, till sajten och konstaterar:

– Så det finns intresse för henne, men inget som varit konkret.

Annons

Lundström berättar vidare att Häcken vill förlänga Kafajis avtal, som går ut efter säsongen. Fotboll Direkt uppger att ett nytt flerårsavtal skulle kunna generera mellan 2-3 miljoner kronor vid en framtida övergång.

Kafaji har tidigare avslöjat att det finns en klubb som hon vill hinna representera under karriären:

– Någon gång i min karriär hade jag velat spela i Barcelona. De spelar en väldigt bra fotboll, ett skickligt lag med många bra spelare. Det hade varit väldigt kul att spela med dem, sa Kafaji till Fotbollskanalen i mars.

Publicerad 2024-04-09 11:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto