Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United behåller Nilsson Lindelöf

Sillybloggen

Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt med Manchester United har förlängts fram till sommaren 2025. Trots det har brittiska medier, exempelvis Manchester Evening News och ESPN, rapporterar att svensken kan komma att säljas efter säsongen ändå.

Inter, Milan, Atlético Madrid och “saudiska klubbar” har kopplats ihop med mittbacken. Men nu kommer uppgifter som gör gällande att 29-åringen blir kvar på Old Trafford.

Football Insider påstår nämligen att Manchester United har fattat beslut om att behålla Nilsson Lindelöf. Den nya sportsliga ledningen ser den svenske landslagskaptenen som en “viktig spelare”.

Nyligen uttalade han sig själv om sin framtid:

– Jag trivs bra i klubben och har varit där i många, många år. Vi förlängde kontraktet med ett år, jag trivs bra och ser inga problem med att stanna och fortsätta representera klubben. Det är en klubb jag verkligen tycker om att spela i och representera, så det är mitt mindset.

Annons

Flera förändringar i backlinjen förväntas ske i Manchester United i sommar. Bland annat går Raphaël Varane och Harry Maguire en osäker framtid till mötes, samtidigt som Jonny Evans har ett utgående kontrakt.

Publicerad 2024-04-10 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto