Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klubbpampen bekräftar: Iniesta kan erbjudas tränarjobb

Sillybloggen

Andrés Iniesta har hunnit fylla 40 år och spelar fortfarande fotboll för Emirates FC i Förenade Arabemiraten. Där har dock spanjorens lag haft en tung säsong och med nio matcher kvar av säsongen är Emirates FC nästjumbo i tabellen.

Det kan innebära slutet på spelarkarriären i Emirates FC.

I en intervju med Al-Qahera har nämligen klubbpresidenten Youssef Al-Batran fått frågor kring Barcelona-ikonens framtid i klubben.

– Om klubben håller sig kvar kommer vi att inleda samtal kring en förlängning med honom eftersom han fortfarande är i en väldigt bra teknisk och fysisk form. Han kan spela för oss i två eller tre år till. Men om vi skulle åka ur kommer jag inte acceptera att en spelare med hans meriter spelar i andraligan. Då erbjuder jag honom tränarjobbet, slog Al-Batran fast.

Iniestas nuvarande avtal löper ut efter säsongen och i kontraktet finns en option för ytterligare ett år. I tidigare intervjuer har Iniesta själv inte uttryckt någon strävan efter att lägga skorna på hyllan.

Annons
Publicerad 2024-04-16 17:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto