Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: United har fört samtal med Frank och Pochettino

Sillybloggen

Erik ten Hag spekuleras lämna sitt uppdrag som tränare i Manchester United.

Tidigare i veckan uppgav The Guardian att parterna går skilda vägar i sommar, men sedan rapporterade The Athletic tidigare under söndagen att United ännu inte har tagit ett definitivt beslut om nederländarens framtid.

Nu kommer i sin tur den engelska tidningen The Telegraph med nya uppgifter om att United har träffat representanter för Brentfords tränare Thomas Frank, vilket också uppges gälla med Mauricio Pochettino, som nyligen lämnade Chelsea.

Frank tog över som huvudtränare i Brentford under 2018. Dessförinnan var han assisterande tränare i klubben under drygt två år. Tidigare under söndagen hävdade även den tyska tidningen Bild att Frank har haft flera möten med Chelsea.

Annons

Tidigare har även The Telegraph och The Times skrivit att Ipswich-tränaren Kieran McKenna och förre Bayern München-tränaren Thomas Tuchel är aktuella för United. The Guardian har också nämnt Englands förbundskapten Gareth Southgate och klubblöse Graham Potter som möjliga kandidater för att ta över United.

Publicerad 2024-05-26 18:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto