Adde Johansson målskytt i Odenses galna CL-kvalmatch

Odense är vidare i Champions League-kvalet efter en galen målfest i Grekland. Andreas Johansson öppnade målskyttet i 4-3-segern.

Den första matchen mellan danska Odense och grekiska Panathinaikos slutade 1-1 i Danmark. Det var alltså upplagt för att grekerna skulle säkra avancemang på hemmaplan framför sina ökända supportrar.

Men Odense, där svenske Andreas Johansson spelade hela matchen, vann med 4-3 (sammanlagt 5-4) och går vidare i Champions League-kvalet.

Johansson inledde målskyttet i den 12:e minuten, sedan bytte laget chanser och mål innan Odense i den 80:e minuten satte 3-2 genom Bashkim Kadri. Danskarna gjorde även 4-2 innan Panathinaikos reducerade på övertid. Det räckte dock inte för de grönvita - utan två danska lag är alltså vidare till nästa CL-kvalomgång.

Publicerad 2011-08-03 kl 00:38