Citys bakslag - Stones klev av skadad efter 35 minuter

Citys skadedrabbade John Stones fanns med från start i Champions League-semin.
Men efter bara 35 minuter tvingades mittbacken kliva av.

1:48

Samtliga Champions League-matcher sänds streamat på Telia och C More.

Manchester City tog emot Real Madrid i Champions League-semifinalen på tisdagen. Då fick hemmalaget en drömstart, med mål av Kevin De Bruyne redan i andra matchminuten. Bara nio minuter senare utökade Gabriel Jesus Citys ledning till 2-0, men i 33:e minuten kunde ingen annan än Karim Benzema reducera för bortalaget.

Inför matchen fanns två frågetecken i de blåas trupp, då både Kyle Walker och John Stones varit skadedrabbade.

Stones klev av i Citys vinst mot Brighton med känningar och fanns inte med i helgens match mot Watford. Men trots det fanns mittbacken med från start för hemmalaget, men tvingades kliva av efter bara 35 minuter spelade.

Manchester City vann i slutändan matchen med 4-3. Returen spelas på onsdag i nästa vecka.