Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

CSKA-fans med i olycka i rulltrappa inför CL-möte - nu erbjuder klubben hjälp

Champions League

Ett 20-tal människor skadade sig när en rulltrappa kollapsade före mötet mellan Roma och CSKA Moskva i Champions League.
Nu erbjuder CSKA stöd till klubbens drabbade fans. 
"Vårt mål är nu att hjälpa alla som var inblandade i olyckan", skriver klubben på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån/Twitter.

Det var inför mötet i går kväll mellan Roma och CSKA Moskva på Olympiastadion i Rom i Champions League som det kom rapporter från flera italienska medier om att ett tjugotal människor, mestadels supportrar till CSKA Moskva, skadade sig när en rulltrappa kollapsade i tunnelbanestationen Repubblica, några kilometer från arenan. 

Enligt italienska Il Messaggero skadade sig dessutom fyra människor allvarligt och en så pass illa att denne fick amputera en fot. Sjukvård var snabbt på plats och flera människor fick föras till sjukas i den italienska huvudstaden. 

Nu går CSKA Moskva ut med ett uttalande på sin hemsida med anledning av händelsen och meddelar att klubben kommer att stötta supportrar som skadade sig i olyckan.

ANNONS

"Vårt mål är nu att hjälpa alla som var inblandade i olyckan. Vi erbjuder visum, ekonomiskt stöd, ersätter oanvända flygbiljetter och så vidare. Vår personal har kontinuerlig kontakt med de som led av olyckan", skriver klubben på hemsidan. 

Vidare ville CSKA tona ner uppgifterna, från vittnen på plats, om att klubbens fans hoppade i rulltrappan före den brakade ihop. CSKA anser inte att det är rätt tillfälle att spekulera i det vid den här tidpunkten. 

"Våra fans och medborgare skadade sig och nu är största prioritet deras hälsa och hemkomst. Det är upp till polisen i Rom att undersöka orsakerna till att en rulltrappa, i en tunnelbana i en av de mest globala huvudstäderna med hundratusentals människor som reser varje dag, kollapsade och därmed hotade människors liv", skriver klubben. 

ANNONS
Publicerad 2018-10-24 kl 19:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto