FCK rasar - kritiserar Garnacho: "En clown"

Alejandro Garnacho hyssjade - och försökte förstöra ena straffpunkten på Parken.
Nu rasar FCK:s Denis Vavro.
- Han är en clown, säger han enligt bold.dk.

6:46

Alejandro Garnacho, 19, är numera inte speciellt populär i Köpenhamn.

Manchester United-löftet stod i första mötet med FCK och stampade på ena straffpunkten innan svensken Jordan Larsson brände sin straff på övertid på Old Trafford, då United vann med 1-0, och i onsdagens 4-3-förlust för den engelska storklubben var han också i fokus på Parken i Champions League-gruppspelet.

När United gjorde 3-2 firade han genom att hyssja mot FCK-klacken, och när den danska klubben fick straff i första halvan av matchen försökte han åter förstöra den berörda straffpunkten, men blev stoppad.

FCK-kuggen Denis Vavro är nu kritisk till argentinarens agerande under matchen.

- Jag såg att han försökte göra något vid straffpunkten, men Kevin Diks gick dit och blockerade. Det är andra gången, och på vår hemmaplan? För mig är han en clown, säger Vavro enligt den danska sajten bold.dk och fortsätter:

- Han har ett barns mentalitet när han försöker sig på en sådan grej igen. I en bortamatch. Det är en sak hemma i den 97:e minuten, men nu var det i första halvlek. Jag förstår inte det.

FCK är efter onsdagens seger på andra plats med fyra poäng, medan trean Galatasaray också har fyra poäng och United har tre poäng efter fyra omgångar i gruppspelet i Champions League.

Bayern München är redan klart för slutspel.