Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Maxwell gillar inte Chelseas tränarbyte - hade hellre sett Mourinho

PSG mot Chelsea. En tuff match speciellt efter ett visst byte.
- Det kommer bli en svår match, speciellt sedan de bytte tränare, Maxwell enligt Goal.com.

José Mourinho fick snällt flytta på sig - i mitten av december - efter en tung period då resultaten inte alls varken föll Chelseas fans eller ledning i smaken.

In, som en blixtlösning, kom i stället holländaren Guus Hiddink och har sedan dess försökt att få det sjunkande blå skeppet på en någorlunda hyfsad kurs.

Nu spelar de åttondelsfinal i Champions League mot PSG, som kommer till matchen med en osannolik svit på 34 matcher utan förlust i Ligue 1.

En som inte uppskattar att Chelsea bytte manager är Zlatan bästis Maxwell. Som anser att PSG hade kunnat få en smidigare resa mot Mourinhos Chelsea än Hiddinks.

- Vi känner till dem väl, och de har inte förändrat så mycket. Det kommer bli en svår match, speciellt sedan de bytte tränare. De har mer entusiasm, det kommer bli två fantastiska matcher, säger han enligt Goal.com.

Han tonar ned den favoritstämpel som omgärdat laget inför matchen.

- När du spelar mot ett lag som Chelsea finns det inga favoriter. Det är bara 22 spelare som kämpar och försöker göra framsteg, säger Maxwell.

Men medger att laget kommer till denna kamp starkare och med mer erfarenhet än tidigare. Men att det inte kommer spela någon roll i kväll.

- Vi måste jobba och vara organiserade i den här matchen. Vi måste ge allt vi har, säger Maxwell.

Publicerad 2016-02-16 kl 15:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons