Ramos: "Hoppas vi får med oss resultaten"
1:27
Mbappé slår till med läckert volley-mål
1:00
Mbappe nära - skjuter utanför

Paris Saint-Germain tog under tisdagskvällen emot Juventus i ett stormöte i Champions League-premiären. För den franska storklubbens del startade stjärnspelarna Neymar, Kylian Mbappé och Lionel Messi - och efter bara fem minuter låg Neymar och Mbappé bakom matchens första mål på Parc des Princes.

Neymar lobbade läckert in bollen i straffområdet till Mbappé, som sedan slog till direkt på volley till 1-0 för hemmalaget.

- Oj, oj, oj, utbrister C Mores kommentator Lasse Granqvist.

- Det är genialitet av Neymar, och ett klassavslut, säger experten Marcelo Fernandez.

Juventus hotade sedan för ett kvitteringsmål och var nära, men fick inte utdelning och i stället utökade Mbappé, i den 22:a minuten, till 2-0 i halvtid.

Direkt i andra halvlek fortsatte PSG att trycka på mot den italienska klubbens mål, och Neymar avlossade ett avslut, men fick se Mattia Perin rädda den gången. I stället var det Juventus som fick fira, då inhopparen Weston McKennie nickade in ett reduceringsmål efter 54 minuters spel. Därmed hade Turin-laget känning igen.

I slutändan höll däremot PSG undan och vann med 2-1 till tre poäng i första omgången i Champions League-gruppspelet. PSG ställs härnäst mot Daniel Sundgrens Maccabi Haifa borta i andra omgången, medan Juventus spelar mot Benfica på hemmaplan.

- Jag mår bra och framför allt för laget, då det var viktigt att starta säsongen bra i Champions League. Det var det vi gjorde, och nu fokuserar vi på ligan igen, då vi spelar på lördag, och sedan är det Champions League. Men det var bra att vinna hemma med fansen, säger Mbappé till C More.