Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Zlatan behöver åka 100 mil med buss inför CL-mötet i Milano

På söndagen satte sig Barcelonas fotbollstrupp i buss för att färdas till Milano. På tisdag väntar semifinal i Champions League mot Inter.

Den påtvingade hundramilafärden är en följd av vulkanaskmolnet från Island.
Vulkanaskan har lamslagit den europeiska flygtrafiken och Barcelona är ett av många lag som påverkas i sportvärlden. Umeås damer har redan tvingats flytta sin semifinalretur i Champions league mot Lyon.

Europeiska fotbollsförbundet (Uefa) har också bestämt att den kommande veckans internationella cupmatcher ska spelas som planerat. Både Barcelonas och Milanos flygplatser var stängda på söndagen.

Så Zlatan Ibrahimovic & Co tog bussen efter söndagens träning för att åka till Milano med övernattning i Cannes. Den resen ska enligt uppgifter vara 63 mil och därifrån till Milano är det över 35. På tisdag kväll väntar Inter i första semifinalmötet i Champions league.

Kim Källström och hans lagkamrater i Lyon har en något kortare resa, 75 mil, att se fram emot inför onsdagens match mot Bayern München. Om inte askmolnet plötsligt lättar och flygtrafiken kan starta igen.

Uefa har ännu inte tagit definitivt beslut om torsdagens semifinaler i Europa league, det väntas ske på måndagen. Men Liverpool och Fulham planerar också för resor med tåg eller buss. Det brittiska luftrummet har varit stängt i flera dagar och kommer så att vara även under åtminstone måndagen.

Fulham har att möta Hamburg borta, medan Liverpool ska ta sig till Madrid för matchen mot Atletico.
-Det kan bli mer problem, för det kanske inte finns tåg eller bussar att resa med, säger Fulhams manager Roy Hodgson.

På söndagen satte sig Barcelonas fotbollstrupp i buss för att färdas till Milano. På tisdag väntar semifinal i Champions league mot Inter.

TT

Publicerad 2010-04-18 kl 20:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons